dijous, 31 de desembre del 2020

PLAQUES FOTOVOLTAIQUES PER AUTOCONSUM AL CENTRE SOCIAL

 

S’han instal·lat plaques fotovoltaiques a les teulades del Centre Social per a autoconsum compartit entre edificis municipals en el marc “del Pla a l’Acció”

Es tracta d’una instal·lació sobre el teulat d’aquest edifici en la seva orientació sud, est i oest. De la producció d’aquestes plaques se n’obtindrà aproximadament un 25% de l’energia per a autoconsum. La seva energia es compartirà amb l’Ajuntament i la Llar d’Infants ja que són els edificis municipals amb més hores de funcionament. Tenen un consum anual de 15.972 kwh dels quals 6.788 kwh s’abastiran amb el sistema d’autoconsum i la resta serà energia consumida de la xarxa.

Els excedents fotovoltaics que no podran ser consumits al moment de la generació seran vessats a la xarxa elèctrica a canvi d’una retribució pactada amb l’empresa comercialitzadora. La producció anual aproximada de 22,5 KWp generarà uns 29.828 kwh.

Cost de l’actuació: 21.659,00€

Dels quals, 15.000€ han estat subvencionats per la Diputació de Girona. Els 6.659€ restants han estat a càrrec de l’Ajuntament



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada